Riihimäki

Vientikoordinaattori/-asiantuntija

Kansainvälinen asiakkaamme Sako Oy etsii nyt palveluhenkistä Vientikoordinaattoria/-asiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen Riihimäelle. Työ alkaa elo-/syyskuussa 2024.
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työtehtävät

Tulet työskentelemään viiden hengen tiimissä vientikoordinaattorina/-asiantuntijana. Toimenkuvaasi kuuluvat mm. vientitilausten käsittely ja syöttö järjestelmään, lupa-asioiden hoitaminen, kuljetusten järjestäminen, tilausten seuranta sekä viennin asiakaspalvelu.

Edellytykset

Sinulla on tehtävään soveltuva kaupallinen koulutus ja olet tottunut työskentelemään asiakasrajapinnassa sekä erilaisten toiminnanohjausjärjestelmien kanssa. Arvostamme aiempaa kokemusta vientihuolinnan parista. Kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielellä sekä suullisesti että kirjallisesti. Muu kielitaito ja kokemus vaarallisten aineiden lähettämisestä katsotaan eduksesi.

Olet asiakaspalveluhenkinen, oma-aloitteinen, huolellinen ja tarkka. Sinulta löytyy myös tilannetajua, paineensietokykyä ja kykyä priorisoida tehtäviä. Tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja osaat toimia itsenäisesti, mutta työskentelet jouhevasti myös ryhmässä. Lisäksi toivomme aktiivista, rohkeaa ja kehittymishaluista asennetta sekä valmiutta kehittää mm. prosesseja ja järjestelmiä. 

Lisätiedot

    Sako Oy tarjoaa sinulle kansainvälisen työympäristön menestyvässä yrityksessä, hybridityömahdollisuuden sekä monipuolisen tehtävän, jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä.

    Jos tunnistit itsesi tästä kuvauksesta, niin lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen järjestelmämme kautta (GDPR syistä emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse). Aloitamme hakemusten läpikäymisen ja haastattelut Pooliassa heinäkuun aikana.

    Lisätietoja tehtävästä saat Tarja Laaksolta, tarja@poolia.fi / 020 7290 837.

    Sako Oy:n toimialasta johtuen valitulle henkilölle haetaan hänen suostumuksellaan suppea turvallisuusselvitys ja/tai aseenkäsittelylupa, jotka ovat edellytyksiä kyseisessä tehtävässä toimimiselle. Lisäksi valitulle henkilölle tehdään huumausainetesti ennen työsuhteen alkamista.

    Sako Oy

    Sako Oy on Euroopan johtava metsästys- ja urheiluaseiden sekä patruunoiden valmistaja. Sako on vuonna 1921 perustettu, kansainvälisesti tunnettu, vakavarainen ja kasvava perheyritys. Menestymisemme perustuu uniikkeihin tuotteisiin, tinkimättömään laatuun ja ennen kaikkea työntekijöidemme vankkaan ammattitaitoon.

    Toimipaikkamme sijaitsevat Suomessa Riihimäellä, Hausjärvellä, Muuramessa ja Maalahdella sekä Kanadassa Torontossa. Olemme osa kansainvälistä Beretta-konsernia.

    Meillä on tähtäin monessakin mielessä korkealla – toivottavasti myös sinulla!

    Siirry yrityksen sivuille

    Tutustu Sakolaisiin

    Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

    Seuraa Pooliaa Somessa!
    LinkedIn Facebook Instagram Twitter

    Sijainti
    Riihimäki
    Työsuhteen tyyppi
    Vakituinen
    Ilmoitus jätetty
    08.07.2024
    Viitenumero
    17433684
    Yhteyshenkilö

    Tarja Laakso

    tarja@poolia.fi

    p. +358 20 729 0837