Oulu

Palveluneuvoja

Liity Nordean asiakaspalvelutiimiin! Etsimme nyt aktiivisia ja asiakaslähtöisiä asiakaspalveluneuvojia Nordean Oulun toimipisteelle noin puolen vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen, jossa myös jatko on mahdollinen. Työ alkaa alustavasti lokakuun lopussa, ja työsuhde solmitaan aluksi Poolian kautta.
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Nordea

Nordea on Pohjoismaiden suurin pankki. Tarjoamme kattavat pankkipalvelut ja palvelemme digitaalisesti missä ja milloin tahansa. Pyrimme täyttämään kaikki henkilö-, yritys- ja yhteisöasiakkaidemme tarpeet. Tarkoituksemme ja arvomme yhdistävät päivittäiset pyrkimyksemme auttaa asiakkaita toteuttamaan unelmansa ja toiveensa sekä sitoutumisemme yhteisen hyvän edistämiseen ja vastuulliseen toimintaan ympäröivissä yhteiskunnissa. Lue meistä lisää: www.nordea.fi

Mitä asiakaspalveluneuvojan työnkuvaan kuuluu?

Asiakaspalveluneuvojana olet asiakkaiden ensimmäinen yhteyshenkilö ja autat heitä kaikissa pankkiasioissa puhelimen välityksellä. Tarjoat sujuvasti ratkaisuja suomeksi ja englanniksi, kielitaidon riittäessä myös ruotsiksi. Työ on myynnillistä asiakaspalvelua, joten aiempi kokemus myynnistä tai asiakaspalvelusta on plussaa, mutta tärkeintä on motivaatio ja halu oppia. Tuet asiakkaita Nordean palveluvalikoiman avulla, hyödynnät myyntimahdollisuuksia ja varmistat, että asiakaskokemus on aina huippuluokkaa!

Työaika 7h 40 min sijoittuu arkisin klo 7:45-20:15 välille ja halukkaille voi olla myös tarjolla sunnuntaivuoroja. Kiinteä kuukausipalkka määrittyy rahoitusalan työhehtosopimuksen mukaan. 

Mitä odotamme sinulta:

  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, ruotsin osaaminen on merkittävä etu.
  • Hyviä ongelmanratkaisu-, tiimityö- ja kommunikaatiotaitoja.
  • Halua kehittyä finanssialan osaajaksi ja työskennellä nopeatempoisessa ympäristössä.
  • Kokemus asiakaspalvelusta tai myynnistä katsotaan eduksi.

Kiinnostuitko?

Jätä hakemuksesi meille palkkatoiveen kera pikimmiten! Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa. Lisätietoja tehtävästä antavat Poolian rekrytointikonsultit Sanna Majava (sanna@poolia.fi / 020 7290 838), Juho Honkanen (juho@poolia.fi / 020 7290 848) ja Janette Andersson (janette@poolia.fi / 020 7290 839).

Huomioithan, että tehtävään valituille tehdään taustatarkistus, ja maksuhäiriömerkintä on este työsuhteen alkamiselle. Emme myöskään hyväksy sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia GDPR syistä, joten jätä hakemuksesi sivustojemme kautta ilmoituksessa näkyvän Hae työpaikkaa -painikkeen kautta.

Poolia

Making your job even better

Poolia on rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen, suorahakuihin ja alihankintaan erikoistunut yritys. Rekrytoimme henkilökuntaa usealla eri toimialalla Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Panostamme laadukkaaseen työnhakijakokemukseen, sekä hyvään aktiiviseen viestintään rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Henkilöstöala HELA:n jäsenenä ja OMX-pörssinoteerattuna yhtiönä olemme sitoutuneet vastuullisuuteen kaikissa maissa, joissa toimimme. Ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tietomme löydät osoitteesta www.vastuullinenyritys.fi. Katso avoimet työpaikkamme osoitteesta www.poolia.fi.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Oulu
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen
Ilmoitus jätetty
04.09.2024
Viitenumero
17954824
Yhteyshenkilö

Janette Andersson

janette@poolia.fi

p. +358 20 7290 839