Kalajoki

Liikenneasematyöntekijä

Haemme Shell HelmiSimpukkaan Kalajoelle ahkeraa liikenneasematyöntekijää kolmivuorotyöhön. 

Tehtäviisi kuuluvat

– asiakaspalvelu
– kassatyöskentely 
– vitriinituotteiden valmistus ja esillepano
– ruoka-annoksien valmistus
– tuotejärjestely ja
– yleisestä siisteydestä huolehtiminen

Lisäksi pääset oppimaan Veikkauksen ja Toton ihmeellistä maailmaa.

Odotamme

Odotamme sinulta reipasta ja iloista asennetta asiakaspalveluun. Olet huolellinen, joustava ja kiire ei haittaa. Olethan oma-aloitteinen ja itsenäinen, sillä osa työvuoroista tehdään yksin. Tiimityöskentelytaidot ovat myös tarpeen ja yhdessä työporukalla saatte luotua onnistuneen asiakaskokemuksen vuorokauden ajasta riippumatta. Olethan myös täysi-ikäinen.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle aluksi puolen vuoden määräaikaisen työsuhteen ja sen jälkeen mahdollisuus vakituisen työsuhteen arvostetun yrityksen palveluksessa sekä mielenkiintoisen työn asiakasrajapinnassa. Työ on kolmivuorotyötä maanantaista sunnuntaihin ja tunteja on keskimäärin 40-75h/3vk. Sesonkina tarjolla enemmän tunteja. Lisäksi saat hyvän työilmapiirin ja ammattitaitoisen tiimin tuen.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! 

Kiinnostuitko? 

Hae paikkaa pian jättämällä CV:si ja yhteystietosi järjestelmäämme. Lisätietoja tehtävästä antaa Viivi Chan, viivi@poolia.fi ja Christa, christa@poolia.fi

Poolia

Making your job even better

Poolia on rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen, suorahakuihin ja alihankintaan erikoistunut yritys. Rekrytoimme henkilökuntaa usealla eri toimialalla Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Panostamme laadukkaaseen työnhakijakokemukseen, sekä hyvään aktiiviseen viestintään rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Helan jäsenenä ja OMX-pörssinoteerattuna yhtiönä olemme sitoutuneet vastuullisuuteen kaikissa maissa, joissa toimimme. Ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tietomme löydät osoitteesta www.vastuullinenyritys.fi. Katso avoimet työpaikkamme osoitteesta www.poolia.fi.

                                                          

                                                                                               

Sijainti
Kalajoki
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen
Ilmoitus jätetty
16.10.2024
Viitenumero
20467742
Yhteyshenkilö

Viivi Chan

viivi@poolia.fi

p. +358 20 7290 850