Uusimaa

IT-ratkaisumyyjä

Haemme suunnittelu- ja ohjelmistoyritysasiakkaallemme IT-ratkaisumyyjää määräaikaiseen työsuhteeseen syyskuusta joulukuuhun 2024. Asiakkaamme missiona on luoda käyttäjäystävällisiä ja räätälöityjä ratkaisuja B2B asiakkaille.
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työtehtävät

  • IT-ratkaisujen ja tuotteiden myynti asiakkaamme palveluportfolion avulla. Portfolioon kuuluu mm. verkkosivut, verkkokaupat, OmaPalvelu-kanavat ja pilvipalvelut.
  • Asiakassuhteiden kehittäminen, tukeminen ja ylläpitäminen sekä asiakkaan tarpeisiin räätälöityjen palveluiden tarjoaminen.
  • Potentiaalisten asiakkaiden prospektointi, kontaktointi ja houkutteleminen ostamaan digiratkaisuja.
  • Työtehtäviin kuuluu mm. tarjousten kirjoittaminen tiiviissä yhteistyössä teknisten asiantuntijoiden kanssa sekä asiakasyhteistyö. 
  • Myyntityö tapahtuu pääasiassa etäyhteyksin ja kohdistuu yksityisen sektorin yritysasiakkaille.

Toivomme sinulta:

  • Aikaisempaa kokemusta IT-alalta. Voit olla taustaltasi esim. koodari, joka haluaa siirtyä kaupallisempaan rooliin tai myyjä, jolla on kokemusta IT-myynnistä.
  • Aktiivista, sinnikästä ja tarkkaa otetta myyntityöhön.
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Asiakkaamme yrityskieli on englanti, mutta myyntityö tapahtuu suomen kielellä.

Miksi valita tämä rooli?

  • Kiinteä kuukausipalkka ja mahdollisuus työskennellä joko kokoaikaisesti tai osa-aikaisesti (vähintään 3 päivää viikossa).
  • Työskentely osana viiden hengen myyntitiimiä hybridimallin mukaisesti.
  • Mahdollisuus työllistyä asiakasyrityksemme palkkalistoille määräaikaisuuden päätyttyä.

Lisätiedot

Mikäli tehtävä herätti kiinnostuksesi, niin laitathan CV:si ja hakemuksesi tulemaan meille viimeistään 27.8. mennessä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuprosessin aikana, joten haethan tehtävään pikimmiten.

Lisätietoja tehtävästä saat Poolian rekrytointikonsultit: Neea Turunen (020 7290 843 & neea@poolia.fi) ja Janette Andersson (020 7290 839 & janette@poolia.fi).

Poolia 

Making your job even better

Poolia on rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen, suorahakuihin ja alihankintaan erikoistunut yritys. Rekrytoimme henkilökuntaa usealla eri toimialalla Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Panostamme laadukkaaseen työnhakijakokemukseen, sekä hyvään aktiiviseen viestintään rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Henkilöstöala HELA:n jäsenenä ja OMX-pörssinoteerattuna yhtiönä olemme sitoutuneet vastuullisuuteen kaikissa maissa, joissa toimimme. Ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tietomme löydät osoitteesta www.vastuullinenyritys.fi. Katso avoimet työpaikkamme osoitteesta www.poolia.fi.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram X TikTok

Sijainti
Uusimaa
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen
Ilmoitus jätetty
19.07.2024
Viitenumero
17555438
Yhteyshenkilö

Neea Turunen

neea@poolia.fi

p. +358 20 7290 843