Kirkkonummi

EHS Business Partner

Haemme asiakkaallemme Saint-Gobain Finland Oy:lle kokenutta EHS Business Partneria toimimaan osana EHS-tiimiä ja yrityksen kansainvälistä EHS-organisaatiota.

Osana kansainvälistä Saint-Gobain -konsernia olemme mukana rakentamassa kestäviä ja erinomaisia elinympäristöjä. Yhdistämme mukavuuden ja vastuullisuuden parantaaksemme ihmisten hyvinvointia tänään ja tulevaisuudessa. Saint-Gobainin tunnetuimmat rakennusalan brändit Suomessa ovat Gyproc, Ecophon, ISOVER, Leca, PAM ja Weber. Suomessa Saint-Gobain tähtää hiilineutraaliuteen vuonna 2035.

Työtehtävät

Haemme EHS Business Partneria vakituiseen työsuhteeseen osaksi Nordics & Baltics EHS-tiimiämme Saint-Gobain Finland Oy:ssä. Olet tärkeässä roolissa tuotannon tukena minimoimassa turvallisuusriskejä ja varmistamassa, ettei työntekijöidemme terveys vaarannu. Tehtäväalueesi painottuu erityisesti terveyden ja turvallisuuden näkökulmaan, mutta lisäksi tuet tiimiä toimintamme ympäristösääntelyyn liittyvästä vaatimustenmukaisuuden varmistamisessa.

Esimerkkejä työnkuvaan liittyvistä tehtävistä:

  • Varmistat, että tuotantolaitokset toimivat työturvallisuus- ja ympäristölakien ja säädösten mukaisesti
  • Johdat riskiarviointeja
  • Analysoit tapahtuneita vahinkoja
  • Viet eteenpäin parannusprojekteja ja toimit aktiivisesti toiminnan kehittämiseksi
  • Ylläpidät hyviä suhteita viranomaisiin
  • Kehität EHS-prosesseja ja hoidat sisäisiä ja ulkoisia tarkastuksia, jotta varmistetaan toiminnan laatu

Tehtävä on vakituinen ja hybridi, painottuen kuitenkin vahvasti työskentelyyn paikan päällä Gyprocin Kirkkonummen toimipisteellä. Lisäksi tehtävä edellyttää säännöllistä matkustamista muihin tehdastoimipisteisiimme.

Mitä odotamme sinulta?  

  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta, kuten teknisen korkeakoulun insinööri- ja/tai maisterin tutkinto tai vastaava pätevyys
  • Useiden vuosien todistettua työkokemusta terveyden ja turvallisuuden parista tuotantoympäristöstä
  • Kokemusta ympäristöasioiden hoidosta ja kehittämisestä
  • Oma-aloitteisuutta, tavoitehakuisuutta ja määrätietoista työotetta laajan toimintakentän hoitamiseksi
  • Hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
  • Innostusta EHS-näkökohtien esiin tuomiseen, riskien arviointiin ja jatkuvaan kehittämiseen
  • Hyvää kirjallista ja suullista suomen sekä englannin kielen taitoa

Mitä tarjoamme sinulle?

  • Monipuolisen ja vastuullisen tehtävän, joka räätälöidään henkilökohtaisiin kehitystavoitteisiisi sopivaksi.
  • Mukavan, asiantuntevan ja osaavan tiimin, jossa jaetaan työtehtäviä ja tehdään yhteistyötä myös kansainvälisellä tasolla.
  • Osaamisen kehittämiseen ja työturvallisuuteen panostavan yrityskulttuurin. Tarjoamme lisäksi kansainvälisen konsernin monipuolisen tuen sekä kouluttautumis- ja kehittymismahdollisuudet.
  • Kattavat työsuhde-edut, kuten työmatka-, liikunta-, kulttuuri- ja hierontaetu, laaja työterveyshuolto, työsuhdepolkupyörä, konsernin osakesäästöohjelma, vapaa-ajan tapaturmavakuutus ja yrityksen urheiluvakuutus, mielen hyvinvoinnin tukipalvelut sekä sähköauton lataus.
  • Top Employer-sertifioidun, vastuullisen työnantajan ja merkityksellisen tehtävän. Meillä on kunnianhimoiset vastuullisuustavoitteet ja korkeat tavoitteet toiminnan ympäristövaikutusten minimoimisessa – olemme Suomessa sitoutuneet hiilineutraaliuteen vuoteen 2035 ja maailmanlaajuisesti vuoteen 2050 mennessä.

Kiinnostuitko? Haluamme kuulla sinusta!

Lähetä englanninkielinen CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveen kera pikimmiten, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Kerrothan hakudokumenteissasi myös mahdollisen aloituspäiväsi. Huomioithan ettemme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.

Lisätietoa tehtävä antaa Saint-Gobainin rekrytointikumppanit Janette Andersson (020 7290 839 & janette@poolia.fi) ja Juho Honkanen (020 7290 848 & juho@poolia.fi) Poolialta.

ME OLEMME SAINT-GOBAIN

Suunnittelemme, tuotamme ja toimitamme materiaaleja ja ratkaisuja, jotka toimivat hyvinvoinnin perustana nyt ja tulevaisuudessa. Materiaalejamme löytyy joka puolelta elinympäristöä ja jokapäiväistä elämää; rakennuksista, infrastruktuurista ja monesta teollisuuden sovellutuksesta. Tuotamme suorituskykyisiä ja turvallisia ratkaisuja, jotka lisäävät mukavuutta ja vastuullisuutta kestävän rakentamisen, resurssitehokkuuden ja ilmastonmuutoksen haasteisiin.

Liikevaihto 51,2 mrd. € – Toimimme 75 maassa – Meitä on yli 166 000 – www.saint-gobain.fi

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter TikTok

Sijainti
Kirkkonummi
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
09.09.2024
Viitenumero
17867015
Yhteyshenkilö

Janette Andersson

janette@poolia.fi

p. +358 20 7290 839