Uusimaa

Business Controller

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme osaavaa Business Controlleria Uudenmaan alueelle. Tehtävä on vakituinen ja toivottu aloitusaika tämän vuoden loppu puolella.  

Toimenkuvasi

Päävastuualueitasi tulee olemaan yrityksen toiminnan analysointi, raportointi ja seuranta. Lisäksi vastaat mm. konserniraportoinnista, budjetoinnista ja ennustamisesta sekä raporttien kehittämistä.
 
Raportoit työssäsi yrityksen Suomen toimitusjohtajalle ja teet tiivistä yhteistyötä eri osastojen kanssa sekä myös muiden konserniin kuuluvien Euroopassa olevien controller-/taloustiimien kanssa. Ajan mittaan roolisi voi kehittyä talouspäälliköksi sisältäen talous- ja HR-osaston vetovastuun.
 
Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle mahdollisuuden hybridityöhön (toiveena noin kolme toimistopäivää/viikko).

Edellytykset

Toivomme, että sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulutus (kuten kauppatieteet tai taloushallinto), kattavaa kokemusta Business Controllerin tehtävistä yrityksessä, jossa on omaa tuotantoa sekä mielellään Dynamics 365 Business Centralin ja Power BI:n käyttökokemusta. Suomen kielen lisäksi kommunikoit sujuvasti sekä suullisesti että kirjallisesti myös englannin kielellä. Saksan kielen taidon, esihenkilövastuun sekä kirjanpitokokemuksen luemme eduksi.
 
Arvostamme järjestelmällisyyttä, sitoutuneisuutta, tarkkuutta ja halua sekä kykyä kehittää yrityksen prosesseja ja järjestelmiä.
 

Hakuohjeet

Mikäli kiinnostuit, niin jätä hakemuksesi ja CV:si meille palkkatoiveineen ja huomioithan, että ryhdymme käsittelemään hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Pooliassa Neea Turunen (neea@poolia.fi / 020 7290 843).
 
Huomioithan myös, että emme käsittele sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia GDPR syistä, joten jätä hakemuksesi sivustojemme kautta ilmoituksessa näkyvän Hae työpaikkaa -painikkeen kautta.

Poolia

Making your job even better

Poolia on rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen, suorahakuihin ja alihankintaan erikoistunut yritys. Rekrytoimme henkilökuntaa usealla eri toimialalla Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Panostamme laadukkaaseen työnhakijakokemukseen, sekä hyvään aktiiviseen viestintään rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Henkilöstöala HELA:n jäsenenä ja OMX-pörssinoteerattuna yhtiönä olemme sitoutuneet vastuullisuuteen kaikissa maissa, joissa toimimme. Ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tietomme löydät osoitteesta www.vastuullinenyritys.fi. Katso avoimet työpaikkamme osoitteesta www.poolia.fi.
 
Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter TikTok

Sijainti
Uusimaa
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
09.10.2024
Viitenumero
18326474
Yhteyshenkilö

Neea Turunen

neea@poolia.fi

p. +358 20 7290 843