Keski-Pohjanmaa, Pohjanmaa

Avoin hakemus, sähkö / automaatio / kunnossapito

Etsimme asiakasyrityksillemme sähkö-/automaatioasentajia ja kunnossapitoasentajia Keski-Pohjanmaalle ja Pohjanmaalle!

Työtehtävät

Tehtävänimikkeesi voi olla sähkö-/automaatioasentaja tai kunnossapitoasentaja, ja etsimme sekä kokeneita että vastavalmistuneita tekijöitä. Työkohteet sijaitsevat teollisuudessa. Työsuhteita on tarjolla määräaikaisista vakinaisiin.

Odotamme

Motivoitunutta ja työhön tarttuvaa asennetta, oppimiskykyä, sujuvaa suomen, ruotsin tai englannin kielen taitoa sekä alan koulutusta. Sähköasentajilta myös SFS6002-pätevyyttä.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kertoa meille osaamisestasi ja taustastasi, jotta voimme yhdessä löytää sinulle mielenkiintoisia työtehtäviä.

Teemme erilaisia hakuja järjestelmästämme ja työnhakijanamme saat meiltä esim. tippi- ja uutiskirjeitä meillä avoinna olevista tehtävistä. Sinun kannattaakin siis olla aktiivinen ja seurata säännöllisesti avoimien työpaikkojemme tilannetta ja kiinnittää itsesi mukaan hakuun rekisteröimällä tietosi ja CV:si järjestelmäämme!

Poolia

Making your job even better

Poolia on rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen, suorahakuihin ja alihankintaan erikoistunut yritys. Rekrytoimme henkilökuntaa usealla eri toimialalla Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Panostamme laadukkaaseen työnhakijakokemukseen, sekä hyvään aktiiviseen viestintään rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Henkilöstöala HELA ry:n jäsenenä ja OMX-pörssinoteerattuna yhtiönä olemme sitoutuneet vastuullisuuteen kaikissa maissa, joissa toimimme. Ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tietomme löydät osoitteesta www.vastuullinenyritys.fi. Katso avoimet työpaikkamme osoitteesta www.poolia.fi.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön.

Sijainti
Keski-Pohjanmaa, Pohjanmaa
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen
Ilmoitus jätetty
18.09.2024
Viitenumero
20325378
Yhteyshenkilö

Christa Sebire

christa@poolia.fi

p. +358 20 7290 852