Tampere

Asentaja

Etsimme asiakkaallemme asentajaa Pirkanmaan alueelle osaksi modernisoituvaa siivousalalla toimivaa organisaatiota.

Toimenkuva

Tehtävänäsi on erilaisten sisäsiivouskoneiden huoltaminen ja ylläpito. Työ on liikkuvaa ja tapahtuu pääasiassa asiakkaiden tiloissa Pirkanmaan, Kanta-Hämeen ja Satakunnan alueella. Tarjoamme vaihtelevaa työtä, jossa pääset työskentelemään eri asiakaskohteissa ja toimimaan monipuolisessa ympäristössä. Kyseessä on kokoaikainen työ, jossa työajat sijoittuvat arkipäiville.

Aiempi kokemus vastaavanlaisista tehtävistä katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä, sillä sinut koulutetaan tehtävään työsuhteen alussa.

Hakijalta odotamme

  • Hyvää suomen ja englannin kielen taitoa
  • Teknistä osaamista
  • B-luokan ajokorttia

Toivomme sinulta

  • Yhteistyökykyä ja oma-aloitteisuutta
  • Asiakaspalveluhenkisyyttä
  • Motivoitunutta asennetta, joustavuutta ja huolellisuutta
  • Halua oppia uutta ja kehittää osaamistasi

Tarjoamme sinulle

Mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän sekä osaavan tiimin tuen. Tehtävässä sinulla on tärkeä rooli tiimin jäsenenä ja pääset vaikuttamaan organisaation kehittymiseen.

Kyseessä on kokoaikatyö ja työllistyt suoraan asiakkaamme listoille.

Kiinnostuitko?

Hae paikkaa jättämällä CV:si ja yhteystietosi järjestelmäämme. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilöin löydyttyä! Lisätietoja tehtävästä antaa Viivi Chan, viivi@poolia.fi ja Christa Sebire, christa@poolia.fi.

Poolia

Making your job even better

Poolia on rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen, suorahakuihin ja alihankintaan erikoistunut yritys. Rekrytoimme henkilökuntaa usealla eri toimialalla Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Panostamme laadukkaaseen työnhakijakokemukseen, sekä hyvään aktiiviseen viestintään rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Henkilöstöala HELA:n jäsenenä ja OMX-pörssinoteerattuna yhtiönä olemme sitoutuneet vastuullisuuteen kaikissa maissa, joissa toimimme. Ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tietomme löydät osoitteesta www.vastuullinenyritys.fi. Katso avoimet työpaikkamme osoitteesta www.poolia.fi.

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Sijainti
Tampere
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
09.10.2024
Viitenumero
20437442
Yhteyshenkilö

Viivi Chan

viivi@poolia.fi

p. +358 20 7290 850